"Floorsystems biedt veilige én duurzame manieren om mensen te laten deelnemen aan de samenleving."

Nuchtere vragen

Hoe kan het dat jullie goedkoper zijn?

Door specialisatie en door het werken met telkens herbruikbaar materiaal: systeemplaten van de kunststof polyethyleen. Vraag hier een offerte.

 

Maar een stalen drempelvoorziening is toch ook herbruikbaar?

In principe wel, maar in de praktijk niet zo. Een uitgesneden stuk staal passend bij woning A laat zich niet zo makkelijk opslaan. En om het passend te maken voor woning B is er veel meer voor nodig dan bij een modulair systeem van kunststof elementen.

 

Hoe groot zijn die elementen?

Een basiselementmeet 24,8 cm. Ze zijn handzaam en makkelijk op te slaan.

 

Levenslange productgarantie. Hoe lang is levenslang?

Onze kunststof elementen zijn zeer slijtvast en weersbestendig.
Gaat u uit van een praktische levensduur van 20 jaar.

 

Maar er gaat toch wel eens ergens een voorziening kapot?

Niet echt. Wel verzagen wij zelf regelmatig een element om de voorziening mooi passend te krijgen. Bij hergebruik door uw gemeente vervangen wij zo'n element door een nieuw. Dit zonder bijkomende kosten.

 

Zagen en boren jullie ook in een woning?

In principe niet We laten een woning bouwkundig ongemoeid. Na demontage van een drempelvoorziening zijn er geen ontsierende bouwkundige sporen. Bij het gebruik van stalen drempelvoorzieningen kan dat nog wel eens het geval zijn.

 

Soms moet ook het straatwerk worden aangepast...

Kleine herbestratingen voeren wij ook uit indien nodig. Onze drempelvoorzieningen willen wij altijd probleemloos over laten gaan in het aanliggende straatwerk.

 

Bevindt de voorraad elementen zich in mijn eigen gemeente?

Nee. We hebben een landelijk depot met daaraan vastgekoppeld een centrale administratie. Dat scheelt tijd en geld.

 

Laatst inspecteerde ik jullie drempelvoorziening die gemaakt zou zijn met hergebruikte platen. Maar elke plaat was gloednieuw...

Het aantal klanten van Floorsystems groeit. Daarom is de bestaande voorraad van herbruikbare elementen soms ontoereikend. Dan gaan we niet wachten tot er weer herbruikbare elementen binnenkomen, maar installeren we de voorziening met nieuwe elementen. Dit tegen de eerder afgesproken prijs voor hergebruik.

 

Hoe glad zijn jullie drempelvoorzieningen?

Ze scoren beter ten opzichte van bijvoorbeeld staal (traanplaat). Verder brengen wij in de elementen slipstop-matjes aan, conform de daarvoor geldende richtlijnen.

 

Hoe lawaaiig is een drempelvoorziening van kunststof?

Niet. Deze is vanwege de meerlagige opbouw zeer geluiddempend.

 

Hoe gaan jullie monteurs om met de aanstaande gebruikers?

Zij zijn getraind op een persoonlijke benadering die het beste past bij mensen op leeftijd. Rustig, vriendelijk en vertrouwenwekkend. Vóór het eerste bezoek van de monteur (inmeting) ontvangt de gebruiker een kaart waarop de monteur zich bekend maakt. De voordeur gaat dus zonder zorgen open