"Floorsystems biedt veilige én duurzame manieren om mensen te laten deelnemen aan de samenleving."

20jaar

Maatregelen rondom het coronavirus

 

Floorsystems werkt dagelijks met kwetsbare cliënten en wil bijdragen aan het voorkomen van verspreiding. Onze maatregelen naar aanleiding van de huidige zogenaamde ‘harde lockdown’, die geldt vanaf 14 december 2020, hebben gevolgen voor het traject van sommige drempelvoorziening.

 

Maatregelen

Wij zullen ons ten alle tijden houden aan de voorschriften, zoals geadviseerd door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). De installatie van drempelvoorziening(en) buitenshuis (inclusief voorzieningen net over de voor- of achterdeurdrempel) kunnen zonder vertraging wordt voortgezet. Mocht er sprake zijn van aanpassingen binnenshuis, zullen wij hier op een later moment een afspraak voor maken. 

 

Noodzakelijke drempelvoorzieningen binnenshuis

Alleen in geval van noodzakelijke drempelvoorzieningen binnenshuis kunnen deze worden uitgevoerd binnen de termijn waarin de maatregelen van het RIVM gelden. Wilt u hiervoor in aanmerking komen? Neem dan contact met ons op. Wij gaan dan in overleg met u en, indien van toepassing, de opdrachtgever.

 

Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen via e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of tel.: 088 3732 733.

 

Meer informatie volgt op een later moment.