"Floorsystems biedt veilige én duurzame manieren om mensen te laten deelnemen aan de samenleving."

20jaar

Anderen over ons

Wij zijn blij met het vertrouwen dat wij genieten van onze klanten. Hieronder enkele reacties.

 

"Zij werken professioneel en efficiënt. En Floorsystems heeft mooie producten in het assortiment, zoals drempelhulpen, waarmee wij onze cliënten goed en adequaat kunnen voorzien."

Hans Peters
Bouwkundig projectleider, adviseur WMO
Gemeente Wijchen"Er wordt niet alleen vakkundig en snel gewerkt, maar wij besparen ook nog eens veel kosten door middel van het hergebruik!"

John Bras
Afdeling WMO Gemeente Haarlem"De firma Floorsystems heb ik als werk-relatie meegenomen naar mijn nieuwe werkgever, door mijn goede ervaring met Floorsystems vanuit mijn vorige werkgever. Floorsysytems kenmerkt zich doordat de lijnen kort, direct en duidelijk zijn. Hierdoor ontstaat een goede basis van vertrouwen, wat heel prettig is. De werkwijze kan ik omschrijven als open, transparant en snelle service. Hierdoor worden de cliënten snel en adequaat geholpen, mede door de efficiënte manier van hergebruik van het drempelsysteem. Hierdoor werkt de firma Floorsystems op een goedkope en adequate wijze."

Laura Verhoeven
WMO senior adviseur / fysio-ergotherapeut Gemeente Uitgeest"De medewerkers zijn deskundig, reageren zeer snel, denken oplossingsgericht mee in moeilijke situaties en snelle levering is mogelijk."

Wilma van Wijk,
Gemeente Krimpen aan den IJssel


 

"Ze zijn snel, effectief en klantvriendelijk en denken mee met de opdrachtgever."

Coby Snijders
Gemeente Beverwijk


 

"Door de korte lijntjes, de hartelijke medewerkers en de snelle afhandeling is het prettig samenwerken."

Frans Tebbe
Gemeente Almelo